Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oefendag met onze trainingsactrice

January 21, 2018 @ 10:00 am - 5:00 pm UTC+1

Heb je deelgenomen aan minimum 6 dagen training in Geweldloze Communicatie en wil je heel graag het eerlijk spreken, de connectie met jezelf in pittige situaties en het empathisch luisteren meer in de vingers krijgen?
Dan zou deze dag wel eens op je lijf geschreven kunnen zijn.

6 mensen kunnen die dag tijdens een uur met (een) eigen situatie(s) aan de slag. Judith, onze trainingsactrice, kruipt in de rol van de persoon die je graag voor je ziet en na wat korte instructies ga je aan de slag. Dit met de steun van minstens 1 ervaren trainer in Geweldloze Communicatie, ervaren assistenten en de ganse groep.

10 anderen kunnen deelnemen in de cirkel. Je zal vrijblijvend uitgenodigd worden ook plaats te nemen in de oefenstoel daar waar iemand vastloopt, graag inspiratie wil…

Het leergehalte op deze dag ligt zeer hoog. En dat op meerdere vlakken: het observeren van dialogen en helingsprocessen, zelf mee in de dialogen stappen en exploreren, try/error/try again/…, leren van de feedback van de trainer, enz.

Als je met (een) eigen situatie(s) aan de slag gaat, kan je zelf kiezen waar je focus ligt: oefenen in spreek- en/of luistervaardigheden, oefenen in het meer opkomen voor jezelf, je weg vinden naar mededogen voor de ander, helen van oude pijn…
Na 3 pittige uitprobeermomenten zijn we enorm enthousiast over deze werkvorm en kijken we ernaar uit deze +/- om de 2 maanden te herhalen.
We hebben ondervonden dat de impact door deelname zeer nauw aanleunt bij het opstellingswerk.

Trainer: Corrylaura Van Bladel
Prijs (excl. BTW):
– Als je een uur met (een) eigen situatie(s) werkt: € 150
– Anderen: € 120
Gelieve in het opmerkingenveld aan te geven voor welk van de twee opties je kiest en je krijgt dan een factuur met het correcte tarief.

Details

Date:
January 21, 2018
Time:
10:00 am - 5:00 pm UTC+1
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1912346025670030

Venue

Blabla – Geweldloze Communicatie in Vlaanderen
Oude Vorstseweg 25
Eindhout, 2430 Belgium

Organizer

Blabla – Geweldloze Communicatie in Vlaanderen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.